Gereedschapsmaker Kinetron BV

Tilburg 32-38 hours per week
Published on: 01-05-2023
Kinetron is een internationale, hightech organisatie in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en assembleren van micro generator-systemen, waterturbines en micro-motoren. Kinetron producten presteren op het hoogste niveau binnen de kleinst mogelijke afmetingen. Onze missie is het leveren van de meest efficiënte energiesystemen ter wereld.
Apply now

Wegens uitbreiding en groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Instrumentenmaker (Fijn mechanisch specialist) voor 32 – 38u per week.

Kinetron BV

Naast een afdeling R&D, waar we klant specifieke producten en processen realiseren en optimaliseren, beschikt Kinetron ook over een eigen productieafdeling waar we onze producten met de hoogst mogelijke kwaliteit zo efficiënt mogelijk produceren. Kinetron is een kleine internationale organisatie met gerenommeerde klanten over de hele wereld, maar waarin de sfeer van een familiebedrijf heerst. Korte lijnen en open communicatie zijn typerend voor onze organisatie.

Functie

Bij Kinetron zijn de mensen trots op hun werk. De persoon die wij zoeken werkt goed in een rustige, informele en hoog precisie fabricage en assemblage omgeving. Als Instrumentmaker houd jij je bezig met het maken, draaien, frezen, assembleren, kalibreren en (eind)testen van onderdelen, gereedschappen en prototypen t.b.v. de R&D afdeling. Daarnaast onderhoud je ook de productiegereedschappen en machines. Je signaleert en analyseert eventuele problemen tijdens projecten en/of in de geproduceerde instrumenten en lost deze op. Tevens voer je zelfstandig systeemtesten uit en weet je storingen te lokaliseren. Je doet voorstellen ter verbetering van de producten, de processen en de kwaliteit en werkt goed volgens de planning. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van machines en tooling’s en voor de algemene kwaliteit van de producten,. De werkzaamheden worden gekenmerkt door zelfstandigheid, nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, inzicht en flexibiliteit.

Profiel kandidaat

Kinetron is op zoek naar een collega die zich herkent in het volgende functieprofiel. Je beschikt over:

⋅ een afgeronde opleiding richting Fijnmechanische Techniek of Werktuigbouwkunde

⋅ een opleiding aan het Leids Instrumentmakers (LIS) is een pré

⋅ nauwkeurigheid, een flexibele instelling en een sterk probleemoplossende houding

⋅ iemand die zowel zelfstandig als in groepsverband goed kan functioneren

⋅ je bent accuraat, hebt technisch inzicht en je hebt een teamgeest

⋅ je hebt enthousiast, leergierig en hebt doorzettingsvermogen

⋅ je wilt graag bijdragen aan een hoge klanttevredenheid

⋅ je woont op bereisbare afstand van Tilburg

⋅ tenslotte pas je in de cultuur van Kinetron en binnen het team

 

Als je een achtergrond hebt als instrumentmaker, modelbouwer of horlogemaker ben je meer dan welkom om te reageren.

Kinetron biedt:

⋅ De mogelijkheid om te werken aan zeer technisch innovatieve en milieuvriendelijke producten t.b.v. gerenommeerde klanten

⋅ Een zelfstandige functie in een prettige bedrijfscultuur

⋅ Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

⋅ Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring

⋅ Mogelijkheid tot doorgroeien door sterke groei van het bedrijf

⋅ Pensioenregeling conform CAO

⋅ Werken in dagdienst

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar Rianne Burgers, r.burgers@kinetron.nl (of bel voor meer informatie naar 013-5359537).

Are you interested? Contact us.

We are eager to learn more about your business and possible applications for energy harvesting systems. Of course we are also available to answer questions and to supply more detailed information.

Contact Us